I januar måned fik Alexis Sánchez det, han altid havde ønsket sig. Sit skifte til Manchester United. Men siden ankomsten til Old Trafford er tingene ikke gået helt så gnidningsfrit, som den hurtige chilener kunne have håbet på. Det er også blevet bemærket i den engelske presse, der ikke er generte. 

Foto: Clive Mason/Getty Images

Da Alexis Sánchez i januar måned skiftede Arsenal ud med Manchester United, var det med en vis forhåbning om, at han ville bidrage med noget nyt og kreativt til holdet fra Old Trafford – drømmenes teater.

Men det er langt fra gået, som han havde turdet håbe på. Eller, som mange andre fans havde forventet af ham. Faktisk har han været så dårligt, at det næsten ikke kunne undgås at blive bemærket.

Senest så man halvsløje aktioner fra ham i forbindelse med kampen mod Sevilla på hjemmebane, hvor Manchester United noget overraskende blev ekspederet ud af et andalusisk mandskab, som var tændt fra første fløjt.

Der har bestemt ikke været meget at juble over for den chilenske landsholdsspiller, der tidligere har optrådt for Udinese og Arsenal. Hans lade indsats og dårlige præstationer har ikke bare svækket ham selv – det har også svækket hele holdet. Det kan du læse meget mere om lige her.

Efter 10 kampe siden skiftet fra Arsenal i januar måned har chileneren ikke præsteret på det niveau, man kunne forvente af ham. Det er således også kun blevet til et enkelt mål.

Kritik – berettiget eller ej?

Som sagt, så har pressen ikke været helt sød ved Sánchez. Men er kritikken helt uberettiget?

En ny statistik fra Sky Sports har opgjort, hvor mange gange, Sánchez har mistet bolden under sin første tid hos Manchester United.

Hele 247 gange har Sánchez tabt bolden for Manchester United. Chileneren får en ny chance for at lave om på sin dårlige start. Det gør han, når Manchester United på lørdag møder Brighton i semifinalen i FA Cuppen.