Januars transfervindue åbner om ganske kort tid. Det betyder, at klubberne rundt om i Europa kan foretage sig enkelte små ændringer i trupperne forud for den sidste og afgørende halvsæson, inden ligaerne afgøres til foråret.

Af Anders Lang Jensen

 

Rygterne om Gonzalo Higuain til Chelsea er på det seneste blusset gevaldigt op. Troværdige ESPN nu melder forhandlingerne som fremskredne. Avisen skriver her til morgen, at der næsten skulle være en aftale på plads på plads mellem Juventus, AC Milan og Chelsea.

Aftalen vil sende Morata til AC Milan på en 18 måneders lejekontrakt, mens Higuain vil være parat til at ophæve sin nuværende lejekontrakt for at tage til Chelsea fra Juventus i seks måneder. Grundet Higuains lejeaftale med Milan indblander aftalen altså også en tredje part nemlig Juventus.

 

Det ville angiveligt ikke være usandsynligt, at denne aftale kunne blive forlænget til sommer. Ideen og byttehandlen giver egentlig også god mening.

Morata har ikke fungeret et stykke tid og kan komme til en klub, der har brug for nogle mål. Higuain vil være desperat efter at spille under sin tidligere træner Maurizio Sarri, som han før har haft så stor succes under.

 

Juventus rolle heri forventes tilmed at være lille, da Higuain, i hvert fald i denne sæson, ikke har nogle rolle i Juves planer. Efter at Juventus i sommer hentede Cristiano Ronaldo, fik Higuain en rolle som andenviolin. Derfor ønsker Torino-klubben ikke at have argentineren i klubben.

31-årige Higuain har nettet fem gange i 13 kampe i Serie A i denne sæson, mens Morata har scoret fem i 14 i Premier League.

MONSTER-BYTTEHANDEL: Özil skal til Real Madrid