Byttehandler bliver mere og mere en sjælden og nærmest umulig ting i den moderne fodboldverden. Klubberne skal blive enige om en lang række emner deriblandt økonomi og spillerbytte.

Af Anders Lang Jensen

 

Ikke desto mindre kan en massiv byttehandel komme på tale hos Arsenal og spanske Real Madrid. Arsenal er nemlig ifølge The Independent klar til at indgå en vild byttehandel med Real Madrid, der involverer to store navne fra hver klub.

MONSTER KONTRAKTTILBUD: De Gea skifter klub til sommer!

Det kører ikke for Mesut Özil i Arsenal, og på det seneste har der været rygter om, at the Gunners vil udleje ham i det kommende transfervindue. Et salg er dog mest prioriteret på Emirates Stadium i det nordlige London.

Ifølge The Independent kan tyskeren dog også ende med at indgå i en opsigtsvækkende byttehandel mellem Arsenal og Real Madrid.

 

Mediet skriver, at Arsenal i øjeblikket undersøger muligheden for at sende Özil tilbage til Real Madrid i bytte for Isco. Spanieren har haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen i den spanske hovedstadsklub.

Özil var et stort hit i Real Madrid, da han tørnede ud for klubben fra 2010 til 2013. Men trods tyskerens popularitet skal Arsenal ikke regne med, at de bare kan bytte lige over, da Isco vurderes til at være mere værd i kroner og øre.

Arsenal er dog ikke den eneste Premier League-klub, der viser interesse for Isco. Chelsea, Tottenham og Manchester City har angiveligt også rettet kikkerten mod den spanske hovedstad, og der er dermed lagt op til en hård kamp om midtbanespillerens underskrift.

SE BILLEDERNE: Messi køber nyt privatfly til over 100 millioner!