Lionel Messi har fået fingrene i et fly, så han nemt kan komme til og fra hjemlandet. Her kommer Barcelonas nummer 10 mildt sagt næppe til at mangle benplads eller luksus, når han rejser.

Af Anders Lang Jensen

Messi med den gyldne støvle

 

Lionel Messi er blandt de fodboldspillere, som tjener allerflest penge. Og når millionerne ruller ind på kontoen, så skulle man også tro, at de går til andet end sund kost og lommepenge til børnene.

Nu viser det sig tilmed, at de også går til vild luksus. Det argentinske medie Doble Amarilla har Messi nu investeret i et privatfly til en pris af 112 millioner kroner. Det skal bruges til at fragte ham og familien mellem Europa og Sydamerika.

Flyet har 16 sæder og to toiletter, hvoraf den ene er med bad, ligesom man også finder to køkkener ombord på flyet. Der mangler altså ikke noget, når den lille troldmand fra Barcelona skal fra A til B.

Hvis man skulle være i tvivl om, at det er Messis fly, så skal man bare kigge på vingerne, der begge har fået et 10-tal malet på, ligesom navnene på hans familie (Leo, Antonella, Thiagi Ciro og Mateo) er blevet skrevet ind på trinene op til indgangen.

KÆMPESKANDALE: Arsenal-stjerner amok med lattergas – Én besvimer!

Ifølge førnævnte medie er flyet ankommet til lufthavnen i Buenos Aires fredag.

MONSTER KONTRAKTTILBUD: De Gea skifter klub til sommer!