Manchester Uniteds stærke spanske målmand David De Gea har kontraktudløb efter sæsonen. Det gør, at den profilerede keeper kan forlade Old Trafford til sommer ganske gratis. Ifølge engelske medier skifter spanieren klub efter sæsonen.

Af Anders Lang Jensen

 

En verdensklassespiller for ingen penge er en drømmetanke for de største europæiske klubber. Når en spiller af David De Geas kaliber har kontraktudløb, står en lang række klubber klar med åbne arme. Og en kontrakt der er bombarderet med penge.

Den stenrige franske storklub Paris Saint Germain har, ifølge avisen Daily Mail, forberedt et bud til den spanske stjernemålmand, som giver ham en voldsom ugeløn ved at skifte helt gratis efter sæsonen til den franske hovedstad.

Den 28-årige spanier vil komme til at tjene svimlende 300.000 pund om ugen hos Paris Saint Germain. Ifølge avisen vil David De Gea underskrive en sådan kontrakt med franskmændene. Fra 1. januar kan spanieren frit forhandle med andre klubber om en kontrakt, der sender De Gea til Paris fra den 1. juli 2019.

Snart tilbage: Nasri gennemgår lægetjek i PL-klub!

 

Avisen melder yderligere, at rent økonomisk er det en drømmeting for PSG. De kan komme udenom Financial Fair Play-reglerne, der har voldet klubben store problemer med deres mange penge brugt på nye stjernespillere.

Ifølge Daily Mail vil klubben hente David De Gea helt gratis for at kunne sælge Neymar til Real Madrid for et stort milliard-beløb. Derefter vil franskmændene bygge holdet op udelukkende omkring Kylian Mbappé. På den måde kan de økonomiske regler ikke ramme klubben, melder avisen.

De Gea forlader Old Trafford: Her er Uniteds stjerne-afløser!