Den franske offensivspiller Samir Nasri havde en fornem karriere, da der var succes på grønsværen hos både klubholdene Arsenal Manchester City og det altid stærke franske landshold. Tiden er dog en anden for Nasri, men et comeback til Premier League kan alligevel ske.

Af Anders Lang Jensen

 

Samir Nasri ser nemlig ud til at gøre Premier League-comeback i det nye år. London-klubben West Ham henter ifølge avisen Evening Standard franskmanden på en halv-årig kontrakt med mulighed for forlængelse.

Manager på London Stadium Manuel Pellegrini og Nasri har et indgående kendskab til hinanden fra deres fælles tid i Manchester City Her spillede franskmanden sin karrieres bedste fodbold. Spørgsmålet er, om den 31-årige offensive midtbanespiller kan genfinde sin daværende form for The Irons.

Nasri blev idømt 18 måneders karantæne fra fodbold efter at have brudt UEFAs dopingregler i 2016. Med dommen blev franskmandens kontrakt med sin daværende tyrkiske klub, Antalyaspor, ophævet. Og Nasri har ikke spillet fodbold på professionelt plan sidenhen.

Karantænen ophører dog i slutningen af december, og Manuel Pellegrini er åbenbart villig til at gamble og tage en chance med Samir Nasri, da West Ham-træneren er tyndt besat på de offensive positioner efter Andriy Yarmolenko pådrog sig en skade.

 

Derfor skriver klubben nu angiveligt kontrakt med Samir Nasri, som i det næste halve år vil tjene cirka £80.000 ugentligt. Det er altså en ugeløn, der matcher den løn, som tikker ind på Tottenhams Christian Eriksens lønkonto i den nuværende kontrakt. Danskeren forventes dog inden længe at forlænge med Tottenham til en fordobling af lønnen.