Det er snart 11 år siden, at VM i 2006 i Tyskland blev afholdt. Men det betyder dog ikke, at særligt én episode er gået ubemærket hen. Nu åbner Marco Materazzi i et interview, op for, hvad han sagde til Zinedine Zidane i VM-finalen i 2006.

BERLIN – JULY 09: Marco Materazzi (L) of Italy lies injured on the pitch, after being headbutted in the chest by Zinedine Zidane of France during the FIFA World Cup Germany 2006 Final match between Italy and France at the Olympic Stadium on July 9, 2006 in Berlin, Germany.
(Photo by Ben Radford/Getty Images)

Noget, der tilsyneladende var så provokerende, at Zidane gav italieneren en skalle. Det var ikke den afslutning på karrieren, som Zinedine Zidane havde drømt om, da den nuværende Real Madrid-manager blev udvist i VM-finalen mellem Frankrig og Italien.

Mange medier spekulerede i, at Materazzi havde sagt noget om franskmandens mor, men det lader ikke til at være tilfældet. I stedet skulle han have sagt noget om Zidanes søster, og det fik altså bægeret til at flyde over.

Læs også: Mbappé er stensikker: Jeg vil til denne klub

Til den franske avis, L’Equipe, udtaler Materazzi følgende:

“Siden den dag (VM-finalen, red.) har jeg modtaget tilbud om interview fra hele verdenen. Jeg sagde noget omkring hans søster. Ikke hans mor. Min mor døde, da jeg var teenager. Derfor kunne jeg aldrig finde på at krænke hans mor.