Inter Milan-profil rygtes mod Chelsea, som endnu en solid tilføjelse til midtbanen.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige midtbanespiller Matías Vecino rygtes væk, fra italiensk fodbold. Der skulle ifølge mediet Evening Standard være stor interesse, fra Premier League-storklubben Chelsea. Da de formentlig gerne vil sikre sig en tredje spiller, i dette transfervindue.

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

London-storklubben har allerede sikret sig 38-årige Robert Green på en fri transfer, og Napoli-stjernen Jorginho. Nu tyder det på at Maurizio Sarri endnu engang kigger mod italiensk fodbold, i jagten på endnu en tilføjelse til midtbanen.

Matías Vecino forlod i sommeren 2017 Fiorentina, for at skifte til Inter Milan. Det har været et solidt skifte, og i sidste sæson fik Matías Vecino 31 kampe, for den italienske storklub. Så den 26-årige midtbanespiller har tydeligvis tilspillet sig en vigtig rolle, hos Inter Milan.

Ifølge mediet er der dog en anden italiensk klub, som har haft interesse i Vecino i en længere periode, end Chelsea har. Det er AC MIlan der er tale om, men man må forvente Inter foretrækker og sælge til en Premier League-storklub, frem for til en direkte konkurrent.

Evening Standard skriver at det forventes, at prisen på Matías Vecino vil ligge på omkring 260.000.000 kroner. Men eftersom der skulle være flere klubber efter Vecino, så kan det godt forventes at der vil komme en budkamp, og så kan prisen godt stige markant.

Er Vecino et godt alternativ til Pjanic?

MIralem Pjanic har været rygtet mod den engelske storklub, men det tyder ikke for alvor på at Juventus vil sælge. Derfor kan Matías Vecino være et solidt alternativ, til Miralem Pjanic som formentlig ikke skifter væk fra Juventus.

Da de fleste forventer at Miralem Pjanic vil blive i den italienske storklub, specielt efter Cristiano Ronaldo er kommet til klubben.

Læs også: United i kamp om serber: Han skifter dog under INGEN omstændigheder!