Den nye Premier League-sæson står på hæld og samtidig er transfervinduet åbent. Det betyder at klubberne altså sagtens stadig kan nå at forbedre deres mandskaber. En af de klubber, der stadig er aktive på transfermarkedet er det røde djævle fra Manchester United. De har nemlig en midtbanespiller i kikkerten, men det er ikke sikkert, at han kommer til Old Trafford denne sommer. Og det er der en helt særlig grund til.

Det drejer sig om den serbiske landsholdspiller Sergej Milinkovic-Savic. Han spiller i skrivende stund i Serie A-klubben Lazio og har i flere omgange været rygtet væk fra hovedstadsklubben. Men efter at han har været en del af klubben pre-season og en del af træningen har det ændret sig. Han kommer nemlig ikke til at skifte klub i denne transfervindue. United kommer altså derfor til at kigge om andetsteds efter en forstærkning til midtbanen. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Lækkerier for Manchester United-fans: Midtstopper bliver

Den 23-årige midtbanespiller spillede en god omgang fodbold under sommerens VM-slutrunde og har siden været interessant for en række topklubber i Europa. Herunder Manchester United og træner Jose Mourinho. Han er nemlig på udkig efter en spiller, der er supplere Paul Pogba på midtbanen. Og han har ikke fundet spilleren endnu.

Milinkovic-Savic kom til Lazio i 2015 fra Genk og har siden spillet 122 kampe med 25 mål til følge. Og disse tal kommer altså til at ændre sig i fremtiden.

Nu skal United altså ud og lede efter en anden spiller, der kan være toneangivende på midtbanen. Savic bliver det nemlig ikke, for han har nemlig udtalt følgende til klubbens fans:

Jeg bliver i klubben i denne sæson. Ingen problemer. Bare tag det roligt. Jeg bliver og kæmper i Lazios trøjer. Det er helt sikkert, at jeg gør det.”