Tobias Sana bliver lørdag AGF-spiller. Han underskriver i dag en tre-årig kontrakt med Superliga-klubben, skriver svensk medie. Derudover har den aarhusianske klub offentliggjort købet af Adama Guira på klubbens hjemmeside.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Tobias Sana skiftede i 2015 tilbage til Malmö FF, men tiden i Sverige har ikke haft den forventede succes for den hurtige kantspiller.

Lørdag aften meddelte det svenske medie, fotbolldirekt.se, at Malmö FF havde givet Tobias Sana lov til at lede efter en ny klub. Angiveligt var der stor interesse fra Danmark fra flere navngivne klubber.

Nu kan samme medier dog koge flere oplysninger ned i den suppe. Faktisk er Sanas jagt på en ny klub meget langt fremme. Ifølge fotbolldirekt.se, skriver Sana nemlig under med en ny klub lørdag.

Læs også: EA Sports bekræfter: Denne liga vil ikke være med i FIFA 18

Sana får angiveligt en tre-årig kontrakt hos danske AGF. I denne sæson er det blot blevet til én kamp i Malmö-trøjen for Sana, der tidligere har været i hollandske Ajax, der dog også måtte kassere ham.

Derudover meddelte AGF på klubbens hjemmeside, at man har skrevet kontrakt med den tidligere Sønderjyske-spiller, Adama Guira, der sammen er blevet enige om en kontrakt, der løber til sommeren 2020.

Guira er hentet i franske Lens, som han sidste sommer skiftede til, men opholdet blev aldrig en succes, og han vender derfor hjem til Danmark.

Læs også: Liverpool og Tottenham ude efter engelsk U21-landsholdsspiller