The Gunners har længe været på jagt efter Thomas Lemar, der i øjeblikket tørner ud for AS Monaco i Ligue 1. Nu ser det ud til, at Wengers mandskab lykkes med at hente ham til London til januar.

LONDON, ENGLAND – MAY 27: Arsene Wenger, Manager of Arsenal celebrates after during The Emirates FA Cup Final between Arsenal and Chelsea at Wembley Stadium on May 27, 2017 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Arsenal har ikke fået en god start på sæsonen i Premier League, men nu ser klubben ud til at lykkes med at hente stjernespilleren Thomas Lemar, der i øjeblikket fungerer som Monacos midtbanegeneral. Det skriver Daily Star. Skiftet vil ske til januar.

LÆS OGSÅ: Klubpræsidenten afslører: Real Madrid forlænger med stjerne

Handlen vil løbe op i hele 92 millioner pund, eller det, der svarer til 745 millioner danske kroner, og Lemar vil i så fald blive den tredjedyreste spiller i historien, lige efter Ousmane Dembélé og Neymar Jr.

Arsenal fik ellers afvist et bud på Thomas Lemar på den sidste dag i transfervinduet, fordi han tilsyneladende ikke var interesseret i et skifte til The Gunners.

Men noget har ændret sig. For Daily Star skriver, at Lemar vil skrive under på en fem-årig aftale med klubben. Franskmanden kan se frem til en ugentlig løn på 250.000 pund – 2 millioner danske kroner – når skiftet gennemføres til januar.

Lemar bliver udset som erstatningen til Alexis Sanchez, der ifølge rygterne skifter til Manchester City til vinter.

Den 21-årige Lemar optrådte 55 gange for Monaco i sidste sæson med 14 mål og 17 oplæg til følge.

LÆS OGSÅ: Først gik de efter Iniesta – nu er en anden Barca-legende også emne i denne klub