Liverpool-venstrebacken, Andy Robertson, er overraskende på listen over emner, som FC Barcelona i øjeblikket kigger på. Det skriver flere spanske medier.

af: Emil Plovgaard

Andy Robertson Liverpool
Foto: Alex Broadway/Getty Images

Liverpools forsvarsspiller, Andy Robertson, er overraskende på ønskelisten hos FC Barcelona. Det skriver flere medier i Spanien.

De catalanske giganter har haft et godt øje til venstrebacken og hans aktioner i de seneste kampe i Champions League for Liverpool.

I den seneste kamp slog Merseyside-klubben netop FC Barcelona ud af den så prestigefyldte turnering.

Den frygtløse skotte spillede op til sit bedste i returopgøret på Anfield, hvor han fuldt ud matchede både Luis Suárez og Lionel Messi.

Robertson måtte dog udgå som følge af en skade, han pådrog sig i løbet af kampen.

Ifølge den spanske avis, Mundo Deportivo, så anser Barca Robertson som en spiller, der er i stand til at forstærke truppen på Camp Nou.

Liverpool er fast leverandør til FC Barcelona

Det er ikke første gang, at FC Barcelona henter spillere i Liverpool. Tilbage i 2010 forlod Javier Mascherano Anfield til fordel for en tilværelse på Camp Nou.

Også Luis Suárez vinkede farvel til det nordvestlige England og goddag til et nyt liv i Catalonien.

Den seneste transfer imellem de to klubber er Philippe Coutinhos skifte fra Liverpool til Barcelona i vinteren 2018. Den brasilianske playmaker kostede 142 millioner pund.

Således siger transferhistoriken altså, at Barcelona godt kan lide at købe unge spillere hos The Reds.

Her er Barcelonas problem

Men der er dog ét problem, som kan betyde, at enderne ikke mødes.

Da Liverpool i sin tid solgte Coutinho til Barcelona, indgik de to klubber en aftale, der skulle sikre, at catalanerne holdt sig fra spillerne på Anfield.

Liverpool skal lægge yderligere 100 millioner pund til et skifte, hvis spilleren skifter til Barcelona.

Såfremt der skulle falde et bud på Robertson på eksempelvis 60 millioner pund, så skal FC Barcelona altså hoste op med 160 millioner pund.

Camp Nou-mandskabet har de penge til rådighed. Usandsynligt er det dog, at de vil spendere dem på Robertson, når de har en stabil force i Jordi Alba.

LÆS OGSÅ: Frikøbsklausulen betalt: Juventus-stjerne skifter til United!