Arturo Vidal og Antonio Conte har tidligere samarbejdet hos Juventus, og nu sættes de to profiler i forbindelse med hinanden endnu engang.

Af Lasse D. Drescher

Bayern München-stjernen Arturo Vidal rygtes endnu engang væk fra Bayern, og klubben som står klar er ifølge rygterne, endnu engang Chelsea.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Arturo Vidal og Antonio Conte har tidligere samarbejdet hos Juventus, og nu rygtes de to profiler sammen igen. Conte har tidligere udtalt at han stadig beundrer Vidal’s måde at spille fodbold på.

Antonio Conte og Chelsea har taget England og Premier League med storm, i denne sæson. Conte’s mandskab vandt mod Stoke den 31. december, og det er så Chelsea-mandskabets 13. Premier League-sejr i træk.

Antonio Conte udtaler følgende til Independent:

“Vidal’s fysik og hans teknik er helt ekstraordinær. Jeg vil have ham på alle de hold jeg træner, fordi han er så vigtig og spændende på samme tid. Det er altid meget svært for klubberne, og få handlet og afsluttet handlerne i januars transfervindue.

De fleste klubber vil bare holde på deres bedste og vigtigste spillere, i resten af sæsonen. Vi skal ud og se hvem der kan gøre vores hold stærkere, så vi kan holde os i toppen i resten af sæsonen. Så vi tager beslutningerne, ud fra hvad holdet mangler.”

Læs også: Costa chokerer: Ville forlade Chelsea i sommer