Angiveligt skulle den danske kantspiller, Jonas Borring, være på vej til sin gamle klub, FC Midtjylland. Det skriver sportsmediet, TV3 Sport.

Randers FCs Jonas Borring har fået flænge i panden. Foto: Scanpix

Randers FCs Jonas Borring har fået flænge i panden.
Foto: Scanpix

Det er indtil videre blevet til et enkelt indhop i Superliga-sammenhæng for den rutinerede fynbo, der ankom til klubben fra Vestegnen på en fri transfer efter et miserabelt forår i Randers FC med den berømte ”kone-sag”.

Uafhængige kilder har over for TV3sport.dk bekræftet, at den 31-årige kantspiller skifter Brøndby IF ud mod forrige sæsons mestre fra FC Midtjylland.

Efter sigende skulle Superliga-klubben OB også havde været på spil, men det ser ud til, at FC Midtjylland ender med at få kantspillerens underskrift i sidste ende.

Skiftet skyldes blandt andet, at kantspilleren slet ikke passer ind i den spillestil og filosofi, som den nye tyske træner i Brøndby, Alexander Zorninger, vil praktisere i klubben.

Hvis skiftet fra Brøndby til FCM går igennem, vender Jonas Borring tilbage til den klub, han tørnede ud for imellem 2008 og 2012. Tidligere har han spillet for B1913 og OB, og i mellemtiden har han altså været i Randers FC.

Kantspilleren har også opnået seks kampe for det danske landshold, i perioden 2008-2009.

Læs også: Medie: Tottenham millimeter fra Marseille-stjerne