Mbwana Samatta gjorde ondt på Brøndby IF i går aftes. Således scorede tanzanianeren hele tre gange, og var med til at sende Drengene fra Vestegnen hjem til Danmark med et nederlag på smækkende 5-2.

OSAKA, JAPAN – DECEMBER 16: Mbwana Samatta of TP Mazembe in action during the FIFA Club World Cup fifth place match between Club America and TP Mazembe at Osaka Nagai Stadium on December 16, 2015 in Osaka, Japan. (Photo by Atsushi Tomura/Getty Images)

Mbwana Samatta var her, der og alle vegne, da Genk torsdag aften slog Brøndby med cifrene 5-2 på hjemmebane i Europa League-kvalifikationen. Det har vakt interesse fra flere europæiske klubber.

Blandt andet er franske Bordeaux nævnt som en af de klubber, der har fået øjnene op for Mbwana Samatta. Det skriver det belgiske medie, Het Laatste Nieuws.

LÆS OGSÅ: Real Madrid har ung Bundesliga-stjerne i kikkerten

Mediet melder, at den franske Ligue 1-klub i øjeblikket arbejder intenst på at hente angriberen fra Tanzania til klubben.

Der er ikke mange dage tilbage af transfervinduet, og derfor skal Bordeaux også agere hurtigt på markedet, såfremt de vil have Samatta, der gjorde så ondt på Brøndby i går.

Der er returopgør på Brøndby Stadion på torsdag. Det er ikke sikkert, at Mbwana Samatta er med.

LÆS OGSÅ: Guardiola: Cillessen er ikke en mulighed