Real Madrid skulle ifølge spansk medie, have set sig varm på en ung Bundesliga-angriber. Det er den 22-årige RB Leipzig-stjerne Timo Werner, som rygtes væk fra tysk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Don Balon, skulle Real Madrid-stjernen Luka Modric have et ønske. Ønsket fra den kroatiske troldmand, lyder på at han ønsker at Madrid-storklubben henter en målfarlig tysker til Santiago Bernabeu.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images, )

Det er den 22-årige tysker Timo Werner, som har været solid for Bundesliga-storklubben RB Leipzig. Det er i 77 kampe for RB Leipzig blevet til 42 scoringer, for den unge tyske RB Leipzig-angriber.

Real Madrid har ifølge det spanske medie stor interesse, i at sikre sig forstærkninger til truppen. Eftersom at de her i løbet af sommerens transfervindue vinkede farvel til portugiseren Cristiano Ronaldo, som skrev under med Serie A-giganten Juventus.

Don Balon skriver samtidig at der er to andre angribere som Real Madrid har haft i kikkerten, som en forstærkning og en konkurrent til franskmanden Karim Benzema. De to andre angribere er Inter-stjernen Mauro Icardi, og Valencia-profilen Rodrigo.

Real Madrid har for tiden nemlig primært kun Karim Benzema og Borja Mayoral, som de skifter mellem. Meldingen fra det spanske medie lyder på, at Real Madrid forventes at skulle betale omkring 450.000.000 kroner, for at have en chance i jagten på Timo Werner.

Sikre Real Madrid sig en ny tilføjelse til angrebet?

Dog må det forventes at RB Leipzig vil kræve så mange penge som muligt, hvis det er at de skal vinke farvel til en af deres store stjerner. Det forventes dog også at Real Madrid skulle være klar, til at betale hvad den tyske klub kræver, for at sikre sig den unge tysker.

Real Madrid har forstærket sig på målmandsposten, hvor de har sikret sig Thibaut Courtois på en permanent aftale.

Læs også: Bayern München-præsident: Stjerne er meget tæt på skifte til Ligue 1-gigant