Den hollandske avis De Telegraaf skriver at den tidligere Ajax- og nuværende Bundesliga-træner, Peter Bosz, gerne vil hente sin tidligere spiller, Daley Sinkgraven, nordpå til det tyske.

daley sinkgraven bundesliga

Daley Sinkgraven of Ajax during the Dutch Eredivisie match between Excelsior Rotterdam and Ajax Amsterdam at Woudenstein stadium on September 20, 2015 in Rotterdam, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

Den 23-årige Sinkgraven var en vigtig spiller under Bosz’ periode i den hollandske hovedstad. Leverkusen-træner er ikke nogen hemmelig beundrer. Han lægger ikke skjul på, at han gerne vil hente Sinkgraven.

Daley Sinkgraven er en alsidig spiller. Han kan spille på venstre backen, men kan også dække flere positioner på midtbanen.

Tilbage i februar, fortalte Bosz følgende om spilleren.

”Jeg tror, at han kan nå den absolutte verdenstop som venstre back.”

Ikke desto mindre er det blevet med begrænset til spilletid for Sinkgraven, idet han pådrog sig en alvorlig knæskade, mens Bosz stadig var Ajax-træner.

Ajax’ nummer 8 har kun fået 11 kampe i denne sæson. I 10 af dem er han skiftet ind fra bænken. Han har hverken scoret et mål eller assisteret i denne sæson.

Hans kontrakt med Ajax løber ud i sommeren 2020, så hvis klubben vil have penge for ham, skal de til at sælge nu.

Bayer Leverkusen ligger i øjeblikket på en femteplads i Bundesliga. Den position giver adgang til Europa League-gruppespillet.

LÆS OGSÅ: Hvordan ser Ajax’ fremtid egentlig ud nu?