Chelsea er ifølge et engelsk medie, nået til enighed med Real Madrid om en overgangssum for brasilianske Danilo.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Dailystar skriver at Premier League-mestrene fra Chelsea skulle være nået til enighed, med Real Madrid. Det omhandler brasilianeren Danilo, som forventes at forlade Santiago Bernabeu.

(Photo: Getty Images)

Den 25-årige brasilianer får ikke meget spilletid hos Los Blancos, hvor Zinedine Zidane foretrækker at bruge Daniel Carvajal. Juventus har også vist interesse i Danilo, men Chelsea er ifølge Dailystar favoritten, på nuværende tidspunkt.

Mediet skriver at Chelsea skulle have budt omkring 260.000.000 kroner på Danilo, og at det er et bud som de har accepteret hos Real Madrid.

Chelsea har allerede forstærket forsvaret. Den tyske midtstopper Antonio Rüdiger har skrevet under, med Premier League-storklubben. Chelsea har dog samtidig vinket farvel til legenden John Terry, og den unge hollænder Nathan Aké.

Kommer Chelsea til at handle stort ind, hos Real Madrid?

Chelsea har ifølge mediet stadig stor interesse, i den spanske Real Madrid-angriber Alvaro Morata. Det forventes at hvis Chelsea skal have fat i en af de to Real-spillere, skal de byde en solid pengesum.

Chelsea kunne også tilbyde belgieren Eden Hazard, som Real Madrid har jagtet i en lang periode. Dog har Chelsea gjort det klart, at de ikke ønsker at stjernen forlader Stamford Bridge, dette transfervindue.

Læs også: Di Maria, Costa og Martial: Tirsdagens transferrygter