The Evening Standard skriver at Antonio Conte forsøger at hente to Lazio-stjerner til Stamford Bridge.

Af Lasse D. Drescher

The Evening Standard skriver at Antonio Conte håber på at kunne hente Lazio-stjernen Felipe Anderson til Stamford Bridge. Det forlyder at Conte vil forsøge at hente to Lazio-stjerner til Chelsea for en overgangssum på omkring 600.000.000 kroner.

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Den 23-årige brasilianske winger Felipe Anderson kan håbe spille på wing-positionen men også som offensiv midt. Derfor mener The Evening Standard godt at der kunne være plads til den unge Felipe Anderson på Chelsea-mandskabet.

Felipe Anderson skulle stå for halvdelen af det store beløb, hvilket vil sige omkring 300.000.000 kroner.

Mediet skriver samtidig at de ser skiftets sandsynlighed som en “7/10”, så der er ifølge mediet god chance og sandsynlighed for at Felipe Anderson og Stefan De Vrij kunne komme til at spille for The Blues på Stamford Bridge.

Den anden spiller som også skulle til Stamford Bridge sammen med den velkendte Felipe Anderson, er forsvarsspilleren Stefan De Vrij.

Den hollandske midterforsvar har i en lang periode været velspillende, for den italienske klub. Samtidig med at han blot er 24 år gammel, og derfor har mange år tilbage i karrieren.

Læs også: Sådan ser du fodbold live online uden at blive rippet!