Tiden hvor fodbold var noget, der kunne ses på nationalt TV, er forbi og har været det længe.  I dag er det ben hård forretning, hvor man skal have penge op af lommen, hvis man skal være en del af holdet og have sit ugentlige fodboldfiks. Og det er ikke billigt at være fodboldfan i Danmark.

YouSee er Danmarks største TV-udbyder, og her skal du som minimum have en YouSee TV Viasat Mellem-pakke, hvis du vil være sikker på, at få alle fodboldkanalerne med. Den koster 679 kr. om måneden, men så er det også inklusiv bredbånd.

Grunden skal findes i, at TV-rettighederne i dag er delt imellem Viasat A/S og Discovery Networks Denmark ApS. Det betyder, at du skal have kanalerne Kanal 9, 6’eren og Kanal 5 plus TV3+ og TV3 sport, for at kunne følge legen med læder kuglen – eller gør det?

Live stream bold med din bookmaker

At live streame fodbold er næsten blevet en lige så naturlig del af sporten som benskinner og gule kort. Men selv live stream kan koste spidsen af en jetjager. Et sports abonnement koster 269 kr. hver måned hos Viaplay og 159 kr. hver måned hos dplay.dk.

Det får en del til at hoppe på ulovlige live streames, som ofte er i en tvivlsom kvalitet. Mendet behøver man slet ikke.

I stedet er en helt lovlig måde at streame sport på ved at gøre det igennem sin bookmaker.

De store bettingfirmaer har alle sammen rettigheder til at vise et bredt udvalg af live fodbold, men også en masse andre mere nicheprægede sportsgrene. Og det er ikke den eneste fordel.

Udvalget af fodbold igennem en Tv-station, hvad enten det er på Tv eller live stream, er begrænset til de store ligaer, som La Liga og Premier League. Der skal være mange seere i det for, at det giver mening økonomisk.

Succeskriterierne hos bookmakerne er helt anderledes. Her er live stream en tjeneste, de tilbyder til deres kunder.  Det eneste, det kræver, for at kunne live streame alt fra Bundesligaen i Tyskland til den Jamaicanske Premier League er en spillekonto med penge på.

Det er billigt, det er nemt, og det er lige til at gå til.