Ajax’ anfører, Matthijs de Ligt, er angiveligt lun på idéen om et skifte til den engelske storklub, Manchester United. Det skriver den engelske avis, The Telegraph.

Matthijs de Ligt

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Stortalentet fra Amsterdam, Matthijs de Ligt, er i øjeblikket en af de spillere i verden, der rygtes mest til en anden klub.

Med sublime præstationer har han og Ajax-mandskabet imponeret i denne sæsons version af Champions League. Den hollandske hovedstadsklub gik hele vejen frem til semifinalen i den prestigefyldte turnering, hvor Lucas Moura og Tottenham blev endestationen.

Det står lidt i kontrast til, hvad Manchester United i øjeblikket oplever. Den engelske storklub sluttede i den netop overståede sæson på en sjetteplads i Premier League. Derudover blev det til et exit i kvartfinalerne i Champions League mod mægtige FC Barcelona.

Tanken om Europa League i næste sæson skræmmer dog ikke De Ligt. Ifølge The Telegraph skulle hollænderen være lun på projektet på Old Trafford, hvor Solskjær er i gang med at revolutionere klubben.

Den unge Ajax-spiller bliver dog formentlig ikke helt billig. Mange af storklubberne rundt om i Europa har nemlig vist interesse for den 19-årige midtstoppper.

LÆS OGSÅ: Hvordan ser Ajax’ fremtid ud?