Engelsk medie skriver nu at erstatningen er fundet, til David de Gea. Dog forventes det ikke at den spanske målmand ønsker, at forlade den engelske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige målmand Sergio Rico rygtes ifølge Express mod Premier League. Der skulle være stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United. Sergio Rico har været velspillende for Sevilla, i en længere periode.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Grunden til at Manchester United nu viser interesse i en målmand, er ifølge mediet fordi De Gea nu rygtes væk. Eller der meldes intet om at De Gea skulle være på vej væk, men det er fordi Real Madrid igen viser interesse.

Real Madrid har længe givet udtryk for, at de ikke er tilfredse med den nuværende målmand, nemlig Keylor Navas. Ahtletic Bilbao-målmanden Kepa Arrizabalaga har været rygtet mod Real Madrid, det blev dog ikke til noget.

Det blev ikke til noget fordi, at Kepa Arrizabalaga valgte at skrive under på en forlængelse med Athletic Bilbao. Derfor må Real Madrid kigge videre mod en anden målmand, og det er så David de Gea endnu engang.

Sevilla-målmanden Sergio Rico har som tidligere nævnt været velspillende, dog forventes det ikke at Sevilla vil sælge. Sergio Rico er værdisat til en pris, som ligger på omkring 295.000.000 kroner.

Chancen for at De Gea smutter, er ret lille

Express fastslår samtidig at chancen for at den spanske målmand De Gea, forlader Manchester United er ret lille. Da det hele tyder på at målmanden er glad og tilfreds, for at spille for Premier League-storklubben.

Så skulle det enten være fordi at Real Madrid smider et kæmpe bud på bordet, som Manchester United ikke kan sige nej til. Eller hvis De Gea pludseligt blev uvenner med ledelsen eller José Mourinho, hvilket de færreste forventer.

Læs også: Kold luft mellem Pogba og Mourinho: Nu har spillerens agent taget kontakt til Real Madrid