Der er opstået splid mellem to af Manchester Uniteds mest kendte ansigter udadtil. Det drejer sig om et koldblodigt forhold mellem den franske landsholdsspiller, Paul Pogba, og træner, José Mourinho. Blandt andet startede franskmanden også ude, da Manchester United onsdag spillede 0-0 ude mod Sevilla.

Paul Pogba

MANCHESTER, ENGLAND – 15. januar (foto af Gareth Copley/Getty Images)dk

Manchester United havde ikke Paul Pogba med fra kampens start, da de onsdag spillede 0-0 mod Sevilla i Champions League. Han var i dagens anledning i stedet placeret på bænken. Den unge skotte, Scott McTominay, gik ind og tog hans plads.

Læs også: Han er en af Superligaens bedste spillere: Nu kan han være på vej til FCK

Det er tilsyneladende ikke helt uden grund, at Paul Pogba blev placeret på bænken. Ifølge flere kilder tæt på den engelske storklub, så er der opstået kold luft mellem Pogba og manager José Mourinho. Dette kan ende ud i et salg af midtbanespilleren i det næste transfervindue, som finder sted til sommer.

Læs også: Van der Vaart har tilbud på hånden fra klub i Superligaen: Men han magter ikke på grund af denne bizarre årsag

De to pålidelige engelske aviser, Daily Mirror og The Guardian, berettede i går formiddag om, at spillerens agent, Mino Raiola, har taget kontakt til de spanske mastodonter fra Real Madrid, i håbet om at få ham afskibet til den spanske hovedstad.

Læs også: Hooliganismen viser sig fra sin værste side: Politimand dræbt i forsøget på at stoppe uroligheder

Det er ikke længe siden, Paul Pogba skiftede til Manchester United. For halvandet år siden skiftede han Serie A ud med Premier League, da han foretog et skifte til De Røde Djævle fra Juventus. Han kom til klubben for godt 850 millioner kroner, som var datidens transferrekord. Den er senere blevet slået af Neymar, som sidder på den nu.