Rafael van der Vaart har afvist et tilbud fra Superliga-klubben, Randers FC. Angiveligt fordi han ikke ønsker en længere transporttid end hans nuværende. Hollænderen er i øjeblikket bosat i den vestjyske by, Esbjerg, men han pendler altså hver dag ind til Ikast, hvor FC Midtjylland træner.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Rafael van der Vaart får ikke mange minutter i benene hos hans nuværende klub, FC Midtjylland. Ja, faktisk har han kun fået ganske minutter på banen i denne sæson. Og intet tyder på, at træner, Jess Thorup, vil benytte sig mere af den hollandske globetrotter.

Hollænderen er den spiller i Superligaen, der tjener mest. Men han er dog villig til at gå markant ned i løn ved et kommende sommerskifte, beretter Ugeavisen Esbjerg.

Med tanke på den manglende spilletid for Ulvene i denne sæson er der da heller ikke den store udsigt til, at spillerens kontrakt skulle blive forlænget. Rygterne siger dog, at han vælger at blive i Danmark på grund af kærestens karriere. Til daglig spiller hans kæreste, Estavana Polman, nemlig håndbold i Esbjerg, hvor parret også har bopæl.

Ifølge Ugeavisen Esbjerg har Randers FC, som i øjeblikket ligger i den absolutte bund i den danske Superliga, tilbudt ham en kontrakt. Hollænderen har dog efter sigende afvist tilbuddet. På grund af den lange transporttid til Randers.

Læs også: Messi advarer ledelsen: Denne spiller skal blive i klubben – ellers skifter jeg

I stedet for, så er sandsynligheden for, at han skriver kontrakt med Esbjerg fB ganske store. Derved vil han også få kortere til arbejde – og muligvis endelige nogle Superliga-minutter i benene i næste sæson. Hvis altså EfB rykker op.

Avisens kilder fortæller også, at en oprykning til Superligaen er altafgørende for, hvorvidt klubben kan tilbyde den hollandske tidligere Real Madrid-spiller en kontrakt.

Læs også: Han er en af Superligaens bedste spillere: Nu kan han være på vej til FCK