Torino-stjernen Andrea Belotti rygtes endnu engang væk, og det er igen Premier League-storklubben Manchester United som viser interesse. Dog forventes det ikke at der sker noget, før sommerens transfervindue åbner.

Af Lasse D. Drescher

Metro skriver at Manchester United er igang, med at lede efter en som kan overtage efter Zlatan Ibrahimovic. Den svenske angriber forventes ikke at få mange kampe fremover hos Manchester United, da Mourinho ifølge mediet søger en ny angriber.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Dog gik Manchester United ud i sommers, og brugte mange millioner på at hente Romelu Lukaku til klubben. José Mourinho har dog ifølge mediet et ønske, om at have to stærke angribere.

Således så Mourinho kan stille op på flere forskellige måder. Den anden angriber som nu rygtes mod Premier League-storklubben, er den italienske Torino-stjerne Andrea Belotti. Den 24-årige italienske angriber peaker for tiden, hos den italienske klub.

Andrea Belotti har ifølge Metro en frikøbsklausul, på omkring 745.000.000 kroner. Det er mange penge, men mediet understreger også at Manchester United formentlig godt kan finde pengene frem, og stadig få det til at fungere.

Tidligere har en anden Premier League-storklub vist interesse, i den 24-årige Torino-stjerne. Det har været Antonio Conte og Chelsea, som ifølge flere medier var tæt på at sikre sig Belotti, men i sidste ende blev det spanske Alvaro Morata som skiftede til Chelsea.

Ender Andrea Belotti hos Premier League-storklubben?

Det engelske medie skriver samtidig at de ikke forventer, at der vil ske meget mellem Torino og United i januar. Manchester United har nemlig også en anden spiller i kikkerten på nuværende tidspunkt, og derfor kommer Belotti nummer to.

Spilleren som Manchester United jagter som førsteprioritet, er ifølge mediet Bordeux-stjernen Malcom. Manchester United forventes at have gode chancer til at sikre sig, den 20-årige brasilianer i løbet af den nærmeste periode.

Læs også: Arsenal har fundet Sanchez-erstatning: Handel falder snart på plads