Et engelsk medie har lavet en liste med fem spillere, som de mener kan erstatte Cristiano Ronaldo hos Real Madrid. Enten mener de at spilleren kan gå direkte ind på Real Madrid-mandskabet, ellers er det en spiller som de mener har niveau til at kunne overtage positionen.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportscourant giver sit bud på fem spillere, som i den nærmeste fremtid kan erstatte Cristiano Ronaldo hos Real Madrid. Dog må det understreges at det forventes den 32-årige portugiser har nogle år tilbagepå topniveau.

Foto: NIVIERE/SIPA

Her kommer listen:

 5. Christian Pulisic (Borussia Dortmund)

Det 19-årige Borussia Dortmund-talent har i en længere periode bevist, at han har evnerne til at blive noget stort. Det forventes ifølge mediet at den unge offensive spiller kan blive en kæmpe profil, såfremt han bliver hentet til den spanske storklub Real Madrid.

4. Leroy Sané (Manchester City)

Den 21-årige tyske Manchester City-spiller har for alvor slået igennem hos Manchester City, efter ankomsten af den spanske træner Pep Guardiola. I løbet af 10 kampe i den nuværende sæson, har Leroy Sané formået at lave syv mål og fire assist.

3. Anthony Martial (Manchester United)

Den velspillende franske Manchester United-profil har efterhånden vist at han har et højt topniveau. Den 21-årige franskmand kan med en fremtid hos Real Madrid sikre sig en stor frihed, til at for alvor komme frem på banen og være med i meget offensivt spil.

2. Paulo Dybala (Juventus)

Den 23-årige argentinske superstjerne er efterhånden blandt verdens bedste spillere. Paulo Dybala er både teknisk stærk, samtidig med at han er hurtig og så er Juventus-stjernens sparketekning helt fantastisk.

1. Eden Hazard (Chelsea)

Eden Hazard er ikke længere det unge supertalent, som man mener om nogle af de andre spillere på denne ranking. Men den 26-årige belgiske stjerne viser gang på gang at han er en super solid spiller, både for Chelsea men også for det belgiske landshold.

Det engelske medie understreger samtidig at Eden Hazard har niveauet til at gå direkte ind på Real Madrid-holdet, og erstatte Cristiano Ronaldo med det samme.

Læs også: Afsløring: Derfor sparede Wieghorts vigtig Aab-spiller