Den tyske storklub, Borussia Dortmund har flere store stjerner. Nu bliver deres angrebsstjerne, Pierre Emerick-Aubameyang rygtet væk, endnu engang. Han kommer ifølge Bild til at koste absurd meget.

Af Lasse D. Drescher

Den store Dortmund-stjerne Pierre-Emerick Aubameyang rygtes endnu engang væk, fra Bundesligaen. Der bliver gang på gang talt om, at Aubameyang skal til Premier League eller La Liga.

Arsenal skulle efter sigende være interesseret i at bringe Dortmund-stjernen til Emirates, men det bliver en dyr fornøjelse. Det store tyske blad, Bild, fortæller at Aubameyang sidste sæson var meget billligere, end han er blevet nu.

(Photo by VI Images via Getty Images)

(Photo by VI Images via Getty Images)

Bild fortæller at Dortmund skulle have sagt, at man kunne have fået fat i den målfarlige angriber, for en sum på omkring 450.000.000 kroner. Men nu er prisen blevet forhøjet, og den ligger på omkring 670.000.000 kroner, fortæller det tyske medie.

Pierre-Emerick Aubameyang har tidligere udtalt, at hans drøm er, at spille for Real Madrid en dag. Så et skifte til en Premier League-klub ligner jo ikke en drøm, som går i opfyldelse for Aubameyang. Det bliver spændende og se om Aubameyang forlader Dortmund, eller om han bliver hos den tyske storklub.

Læs også: Conte: Mine spillere lytter til det jeg fortæller