Everton vil gøre den danske målmand, Jonas Lössl, til klubbens første indkøb i sommerens transfervindue. Det skriver det franske medie, Foot Mercato, ifølge Sport Witness.

Everton

LIVERPOOL, ENGLAND – AUGUST 12: The Premier Logo is seen on the arm of the shirt of an Everton player during the Premier League match between Everton and Stoke City at Goodison Park on August 12, 2017 in Liverpool, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Lössl har ikke skrevet under på en ny kontrakt med Huddersfield, som i den netop overståede sæson rykkede ned fra Premier League.

Dermed kan han denne sommer skifte på en fri transfer til Goodison Park. Dermed kan han stadig spille fodbold i Englands bedste række i den kommende sæson.

Den danske landsholdsspillers kontrakt med Huddersfield løber ud, når juni bliver til juli i år. Derfor har han allerede taget afsked med The Terriers’ fans.

Foot Mercato skriver, at flere klubber har været inde omkring interessen for Jonas Lössl. Blandt andet skulle både Marseille og Monaco have et godt øje til den danske målmand.

Men det forstås altså, at Lössl i stedet skifter til Everton, hvor han vil tilbyde konkurrence og nok fungere som en rotationsspiller. Den faste målmand er den engelske landsholdsmålmand, Jordan Pickford. Det er dermed en stor udfordring for den tidligere FCM-keeper.

Lössl har angiveligt fået et tilbud om to år i klubben, og det kan føre til, at Maarten Stekelenburg forlader klubben efter tre år.

Der er stadig 12 måneder tilbage af Stekelenburgs kontrakt, så måske bliver han også. Så har Everton i hvert fald tre gode målmænd at vælge imellem.

LÆS OGSÅ: Hvordan ser Ajax’ fremtid ud?