Den spanske angriber Paco Alcacer har været rygtet væk fra FC Barcelona, og mange forventer at der måske kan ske noget i januar. Dog melder det spanske medie Mundo Deportivo, at FC Barcelona ikke vil sælge Alcacer til januar.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver at FC Barcelona ikke har planer om, at sælge Paco Alcacer. Den spanske angriber har ellers været sat i forbindelse med et skifte væk fra den spanske storklub, grundet den minimale spilletid.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Den 24-årige spanske angriber var solid hos Valencia, men efter skiftet til FC Barcelona er det gået mindre godt. Det er også forståeligt at Paco Alcacer ikke er førstevalg, da han kæmper med Luis Suarez om kampen som førstevalg.

Det er dog blevet til 28 kampe for FC Barcelona, og i det antal kampe har Alcacer lavet otte mål. Dog melder det spanske medie at Ousmane Dembeles skade, formentlig kan give Paco Alcacer lidt mere spilletid.

Det spanske medie melder samtidig at der var tale om, at Paco Alcacer formentlig ville koste omkring 250.000.000 kroner. Dog skriver mediet at FC Barcelona altså ikke har planer om at sælge den spanske angriber.

La Liga-giganten har ifølge Mundo Deportivo muligvis planer om at sælge Paco Alcacer, bare ikke til januar. Det forventes at Paco Alcacer måske forventer FC Barcelona når sæsonen er slut og sommerens transfermarked åbner igen.

Angriberens gennembrud

Paco Alcacer har været Valencia-spiller i perioden 2010 til 2016. Det er blevet til 92 kampe for Valencia, i løbet af perioden. Dog var den spanske angriber udlejet til Getafe i perioden 2012-2013. Det blev til 21 kampe for Getafe.

Det var så sommeren 2016 hvor 24-årige Paco Alcacer forlod Valencia, til fordel for giganten FC Barcelona.

Paco Alcacer står noteret for 17 kampe, for det spanske landshold. Det forventes at Paco Alcacer har et håb om at få mange kampe for det spanske landshold, og derfor må det også forventes at spanieren forlader FC Barcelona.

Ikke fordi FC Barcelona ikke er en god klub for Paco Alcacer. Det er bare fordi konkurrencen formentlig er for hård, således at Alcacer egentlig ikke får den spilletid han har brug for.

Læs også: Arsenal-stjerne rygtes mod europæisk storklub