De to Manchester-klubber kæmper sammen med Juventus og Inter om Lyons franske midtbanespiller, Tanguy Ndombele.

SINSHEIM, GERMANY – OCTOBER 23: Tanguy Ndombele of Olympique Lyonnais celebrates after scoring his team’s second goal during the Group F match of the UEFA Champions League between TSG 1899 Hoffenheim and Olympique Lyonnais at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on October 23, 2018 in Sinsheim, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

De to Premier League-rivaler har begge set sig varme på den franske landsholdsspiller, men gård en hård tid i møde, da også de to Serie A-klubber, Juventus og Inter, har meldt sig på banen i forhold til franskmandens underskrift.

De to Manchester-klubber har holdt nøje øje med Ndombele igennem hele sæson, idet de søger at forstærke deres trupper til sommer.

Men ifølge Le10Sport, så er de allerede bagud i forhold til Inter og Juventus. De to Serie A-klubber er nemlig i gang med at finde ud af, hvad prisen skal være på Ndombele.

LÆS OGSÅ: Officielt: Paradise Hotel-deltager skifter til Viborg FF

Juventus er på udkig efter at forstærke midtbanen yderligere. For nylig kom et skifte med Aaron Ramsey på plads fra sommeren 2019.

I mellemtiden forsøger Inter at brygge en trup sammen, som kan udfordre Juventus på den hjemlige front. De sidste mange år har Bianconeri nemlig vundet rub og stub i Italien.

Manchester City var også ude efter Tanguy Ndombele i sidste sæson. Det lykkedes dog ikke at hente den franske landsholdsspiller dengang.

Tanguy Ndombele har spillet fire landskampe for Les Bleus, siden han fik debut den 11. oktober i venskabskampen mod Island.

LÆS OGSÅ: Officielt: ‘Det største talent’ i Tyskland har skrevet under med Bayern München