Den unge Chelsea-spiller rygtes mod Ligue 1, og skiftet kunne blive til en realitet eftersom at han søger spilletid.

Af Lasse D. Drescher

Den engelske Chelsea-midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek rygtes væk, fra den engelske storklub. Den 22-årige englænder har tidligere været rygtet væk fra Stamford Bridge, og det sker endnu engang.

(Foto: Alex Morton/Getty Images)

Nu sættes Ruben Loftus-Cheek i forbindelse med en udlejning til en fransk klub. Det er den franske storklub AS Monaco, som skulle have interesse i at leje den unge englænder Ruben Loftus-Cheek.

Ruben Loftus-Cheek har kun fået 22 minutter på banen, for Chelsea i denne sæson. Hidtil tidligere har Ruben Loftus-Cheek fået 23 kampe for den engelske storklub. Han ikke for alvor har formået at sikre sig en stor rolle.

Der meldes dog intet om hvad der vil ske, men alt tyder på at AS Monaco gerne vil leje den 22-årige Ruben Loftus-Cheek. Hvad det vil koste meldes der intet om, men måske kommer der en mulighed for at Monaco kan købe Loftus-Cheek fri af sin kontrakt med Chelsea.

Ruben Loftus-Cheek har også fået noget spilletid for det engelske landshold under VM-slutrunden, i Rusland. Det meldes samtidig at Loftus-Cheek kan få nogle chancer og noget spilletid, på det engelske landshold.

Er det på tide at Chelsea lader den unge midtbanespiller smutte?

Dog kræver det også at den engelske midtbanespiller får spilletid på klubplan, for at han kan blive udtaget til landsholdet. Gareth Southgate, som er den nyeste træner for det engelske landshold har stor interesse, i at bruge de unge spillere i truppen.

Så der er formentlig ingen tvivl om at Ruben Loftus-Cheek skal gøre hvad han kan, for at komme ud og spilletid. Så han for alvor kan komme i betragtning til en plads på det engelske landshold og i truppen.

Læs også: Liverpool jagter endnu et stjernefrø: Fransk guldvinder er i kikkerten