Den tidligere Viborg FF og nuværende Zulte Waregem-spiller, Lukas Lerager, oplyser, at Nice og Bordeaux er interesseret i at købe ham.

BRONDBY, DENMARK – JUNE 02: Lukas Lerager speaks to the media prior to the Denmark training session at Brondby Stadion on June 2, 2017 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Den nyslåede landsholdsspiller Lukas Lerager er godt på vej til at bytte Zulte Waregem ud med en anden klub. Og den klub kunne meget vel vise sig at være fra Frankrig.

Det oplyser den 23-årige midtbanespiller nemlig til DR Sporten. I øjeblikket er han samlet med resten af den danske landsholdstrup, der i næste uge støder ind i Tyskland og Kasakhstan.

Læs også: Avis: Diego Costa forlader Chelsea til januar

Til DR Sportens hjemmeside fortæller Lerager følgende:

“Klubben (Zulte Waregem, red.) har allerede meldt ud, at de ikke kan holde på mig, så det ligger nok lidt i kortene, at jeg skal videre.”

Flere klubber i Frankrig er meldt interesserede i den danske midtbanespiller og den mulige landsholdsdebutant.

Lerager uddyber:

“Lige nu er det både Nice og Bordeaux, og så har der også været noget andet. Jeg kan ikke stå her og sige, hvor jeg ender med at spille. Vi må se efter landsholdslejren.”

Midtbanespilleren skiftede for et år siden en tilværelse hos superligaklubben Viborg FF ud med en tilværelse i belgiske Zulte Waregem.

Lerager er udtaget til landsholdstruppen, som på tirsdag d. 6. juni møder Tyskland på Brøndby Stadion for at markere 25-års-jubilæet for EM-finalen i 1992 i Sverige.

Lørdag i den kommende uge byder så også på en udebanetur til noget så eksotisk som Kasakhstan, der venter i VM-kvalifikationen.

Læs også: TOP 4: De dyreste keepere i historien