Dele Alli bliver næppe klar til Englands anden kamp ved VM-slutrunden i Rusland. Midtbanespilleren pådrog sig en lårskade i første halvleg mod Tunesien.

Ruben Loftus-Cheek kan afløse Dele Alli ved denne slutrunde. Det mener The Guardian. Foto: Alex Morton/Getty Images

Ruben Loftus-Cheek kan være på vej til at få sin første plads i startopstillingen ved en VM-slutrunde, når det på søndag går løs mod Panama.

Dele Alli er nemlig meget tvivlsomt forud for Englands anden kamp i gruppen, efter en mindre lårskade, som han fik problemer med i mandagens sejr over Tunesien.

Alli, som dog først blev skiftet ud efter 80 minutters spil, undergik tirsdag en scanning på et privathospital i Sankt Petersborg. Scanningen viste, at der var tale om en lårskade.

Går glip af mindst to dages træning i denne uge

Englands lægestab vil fortsætte med at holde øje med ham resten af ugen i træningslejren i Repino. Det forventes, at den 22-årige englænder går glip af mindst to dages træning i optakten til kampen mod Panama i Nizhny Novgorod.

En kamp, hvor det må forventes, at England ikke møder den sværeste modstand. Panama tabte da også 3-0 til Belgien i deres første kamp i gruppen.

The Guardian: Loftus-Cheek kan afløse Alli

En person, som er helt oplagt til at kunne afløse Dele Alli på midtbanen er Loftus-Cheek. Det skriver The Guardian.

I mandagens kamp afløste han netop Alli, og især Joey Barton har den store roser til den nuværende Chelsea-spiller. Læs mere her.

Gareth Southgate har længe beundret Loftus-Cheek og efter seks glimrende kampe i slutningen af sæsonen for Crystal Palace, blev han inkluderet i landsholdets 23-mand store trup.

Tuneserne var godt med mandag aften, men det var englænderne, som i sidste ende kunne snuppe de tre point. Således vandt ‘The Three Lions’ en snæver sejr på 2-1 mod nordafrikanerne i Volgograd.