Manchester City-spiller rygtes ifølge Calciomercato til Juventus. Premier League-spillerens kontrakt udløber i slutningen af sæsonen, så derfor håber Juventus formentlig på at få sikret sig underskriften.

Af Lasse D. Drescher

Den italienske storklub Juventus er eftersigende på jagt efter en Manchester City-spiller til næste sommer. Calciomercato fortæller samtidig at Stephan Lichtsteiner er tæt på et Juventus-exit og Juventus vil derfor ikke kun nøjes med at have Dani Alves til højrebacken, og skal derfor have en ekstra spiller til positionen.

Manchester City-spilleren som der er tale om er Pablo Zabaleta. Zabaletas kontrakt udløber i slutningen af den nuværende sæson. Juventus vil ifølge Calciomercato forsøge at få Zabaleta til at underskrive en før-kontrakt allerede i februar, så Juventus kan sikre sig argentineren før hans kontrakt er udløbet.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Zabaleta bliver ifølge det italienske medie beskrevet som erfaren, med en vindermentalitet og samtidig hjælpevillig. Argentineren vil formentlig kun skifte til en klub hvor han kan få spilletid, og til det fortæller det italienske medie at det måske kan blive svært, eftersom at Zabaleta kæmper om pladsen med Dani Alves.

Læs også: Pedro: Topformen skyldes en bestemt italiener