Chelsea-spilleren Pedro fortæller nu at grunden til at Chelsea-mandskabet er i topform skyldes en helt bestemt person.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea har allerede vist gode takter efter Antonio Contes ankomst i sommers. Contes mandskab vandt sikkert 3-0 over Leicester, og så i den efterfølgende kamp vandt Chelsea 4-0 over Jose Mourinhos Manchester United-mandskab.

Chelsea har vundet deres sidste tre Premier League-kampe uden at lukke et eneste mål ind. Pedro scorede allerede efter 30 sekunders spil mod Manchester United, og nu fortæller Pedro lidt om hvordan det er at have italieneren Antonio Conte som træner.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Pedro udtaler følgende til Squawka: 

“Træningen med Conte er virkelig god. Han har en god fodbold-hjerne, og hans karakter er meget stærk. Han er bare en meget vigtig person for holdet. Det nye system er anderledes men de tre seneste kampe har vist at det er en god måde at spille fodbold på. Det virker rigtig godt, og det viser vi har flere spillestile.

Det er en solid spillestil for vores spillere, og det er godt for holdet. Personlight har jeg høj selvtillid i øjeblikket. Fysisk og mentalt føler jeg mig i topform ligesom resten af holdet. Topformen skyldes en bestemt italiener, og det er Conte.”

Læs også: Tidligere Liverpool-kaptajn: Find energien frem hvis du vil spille