Tidligere Liverpool-kaptajn mener ikke at Sturridge skal starte inde, medmindre han finder energien frem.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge den tidligere Liverpool-kaptajn Graeme Souness, så har Liverpool-spilleren Daniel Sturridge ikke nok energi, til at være i startopstillingen for Liverpool. Sturridge har haft problemer med spilletiden i den nuværende sæson, men Sturridge fik spilletid i EFL-cuppen hvor Liverpool vandt 2-1 over Tottenham, netop Sturridge fik lavet det ene af Liverpools mål.

(Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Sadio Mané, Philippe Coutinho og Roberto Firmino bliver gang på gang valgt fremfor Sturridge. Sturridge har kun startet inde når en af de tre førnævnte spillere har været skadet. Souness var positivt overrasket over Sturridges præstation mod Tottenham, men han forstår samtidig godt hvorfor englænderen ikke er fast man på holdet.

Graeme Souness udtaler følgende til Independent:

“Det bedste hold vandt. Sturridge alene havde otte skud på mål. Origi og Sturridge gjorde forskellen i kampen, og det er det bedste hold som går videre. Men du kan godt se hvorfor Sturridge ikke starter inde normalt. Klopp vil spille presspil, og i et højt tempo. Du skal være i god form, for at det fungerer rigtig godt.

Når du så ser på Sturridge, tænker du vanvittig teknik. Han er virkelig god, men så ser du bagefter at Sturridge ikke er en energibombe. Hans kvaliteter er gode, men hvis ikke han kan finde energien frem på banen, så skal han ikke starte inde.”

Læs også: Absurd: Derfor blev Messi og Barcelonas spillere væk fra spansk awardshow