Antonio Conte ser ikke ud til, at ville bruge Branislav Ivanovic, og derfor kunne serberen måske overveje et skifte væk fra Chelsea. Nu står Juventus klar, ifølge det italienske medie Gazzetta.

Af Lasse D. Drescher

Serie A-klubben Juventus, skal ifølge italienske medier på jagt, efter en spiller, som kan tage over for Leonardo Bonucci. Bonucci er ude med skade, i lidt over to måneder, og derfor forventes det, at Juventus handler ind i januar. Samtidig med at de må undvære Bonucci, må Dani Alves også sidde længe på sidelinjen, med et brækket ben.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Spilleren som bliver sat i forbindelse med Juventus, spiller til dagligt hos Antonio Conte. Det er Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic. Ivanovic ligner ikke en spiller, som får meget tid, hos Antonio Conte, derfor kunne et skifte formentlig have interesse.

Den 32-årige forsvarsspiller er ifølge Gazzetta måske på vej til FC Barcelona, som tidligere viste lidt interesse i serberen. Dog mener Gazzetta at der er størst chance for, at Ivanovic ender med at spille for Juventus.

Læs også: Carragher: LVG skabte i det mindste resultater, i modsætning til “The Special One”