Den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, er kommet tættere på et skifte til Manchester United. Her gjorde farmand i sin tid sig verdensberømt, og kunne fejre store triumfer.

 (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Det skriver det britiske medie, Daily Mirror, med baggrund i, at Manchester Uniteds nuværende førstemålmand, David de Gea, kan være på vej til Real Madrid.

Den spanske kongeklub vandt i sidste sæson både det spanske mesterskab og Champions League. Dog har flere kritikere påpeget, at den costaricanske målmand, Keylor Navas, er holdets største svaghedstegn.

Derfor udså klubben sig Gianluigi Donnarumma fra AC Milan som mulig erstatning for Keylor Navas, men det unge stjerneskud valgte at forlænge sin kontrakt med milaneserne.

Ifølge Daily Mirror skal der snart finde en samtale sted mellem David de Gea og Real Madrid, og det kan ske, når de to gigantklubber tørner sammen på Levi’s Stadium i den amerikanske by, Santa Clara, på søndag.

Læs også: Kæmpe-scoop: Tidligere United-spiller kan være på vej til norsk fodbold

Manchester United forlanger angiveligt op imod 60 millioner pund for målmanden, som har været en sikker sidste skanse i hvert fald i de seneste fem sæsoner for de engelske rekordmestre.

De Gea har i øjeblikket to år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, og han er ikke afvisende for et skifte til storklubben i sit hjemland. Han var tæt på et skifte til Real Madrid for to år siden, men det gik galt på grund af kludder med en telefax og misforståelser på grund af tidsforskellen mellem England og Spanien.

Skulle David de Gea skifte klub, vil det ifølge Daily Mirror være oplagt for Manchester United at kigge på Kasper Schmeichel, der i øjeblikket vogter buret hos Leicester City, der angiveligt forlanger 30 millioner pund for den danske landsholdsmålmand.

Se også: Video: Her SMADRER Paulo Dybala bolden i nettet på trods af 20 mand i muren