Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Frank Lampard her fotograferet under en kamp for sin nuværende klub, New York City FC. Der går dog ikke længe, før Lampard forlader den amerikanske østkyst. Han har nemlig annonceret, at det er hans sidste sæson i klubben. Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Frank Lampard kan muligvis være på vej til en nuværende Championship-klub. Således skriver Daily Express Sport, at Newcastle og Brighton begge overvejer at tilbyde Frank Lampard en et-årig kontrakt, såfremt de vinder oprykning til Premier League.

Af Emil Plovgaard

Begge klubber ser den tidligere Chelsea-mand som en spiller, der kan motivere og inspirere resten af truppens spillere, selvom han vil fylde 39 år næste sæson.

Den nuværende træner for Newcastle, Rafa Benitez, stod i spidsen for Chelsea og Lampard i en rum tid, og er en stor fan af den engelske midtbanespiller, der i øjeblikket tørner ud for New York City FC.

Læs også: Medie: Manchester United vil hente wonderkid i Barcelona – Han bliver kaldt den nye Iniesta

Men grunden til Brighton også kommer med ind i billedet er, at Lampard har bopæl nær London, og derfor ville et ophold på sydkysten være at foretrække, hvis han skulle have en sidste Premier League-sæson.

Den tidligere engelske landsholdsspiller har annonceret, at han vil forlade New York City, som Patrick Vieira, er træner for, når denne MLS-sæson er ovre.

Sidste gang Lampard optrådte i Premier League var for Manchester City i 2014/15-sæsonen, hvor den 38-årige englænder tilbragte sæsonen, og hjalp den tidligere træner Manuel Pellegrinis mandskab til en andenplads i ligaen.

Læs også: Sindssyg redning: Malagas målmand redder point på Camp Nou i overtiden