Jürgen Klopp er fast besluttet på at forstærke målmandsposten i Liverpool denne sommer. Det erfarer det tyske medie, Bild.

Yann Sommer er en af de to målmænd, Jürgen Klopp i øjeblikket holder øje med. Foto: Maja Hitji/Bongarts/Getty Images

Ifølge det tyske medie, Bild, holder Liverpool for tiden øje med de to Bundesliga-målmænd, Yann Sommer og Jiri Pavlenka. Jürgen Klopp er nemlig på udkig efter er verdensklasse målmand.

Den tyske træner har allerede brugt mange af sine midler denne sommer, hvor han har bragt nyt blod til midtbanen. Således er både Fabinho og Naby Keita hentet ind, og nu mangler tilføjelsen af en vaskeægte målmand, hvis de vil vinde Premier League i næste sæson.

Bild: Liverpool har kig på Sommer og Pavlenka

Bild melder, at Liverpool holder øje med Borussia Mönchensgladbachs schweiziske målmand, Yann Sommer, og Werdens Bremens tjekkiske målmand, Jiri Pavlenka.

Den 29-årige Sommer er den mest erfarne af de to omtalte herrer. Han har præsteret på et vanvittigt niveau, siden skiftet til Tyskland fra Basel i sommeren 2014.

Således har han holdt buret rent 48 gange for Mönchengladbach siden ankomsten, og han vil helt sikkert være en opgradering på Anfield, hvor målmandsposten i øjeblikket råder over navne som Loris Karius og Simon Mignolet.

Pavlenka er ligeledes en fantastisk målmand, men hans højde kan vise sig at blive det afgørende punkt. Tjekken skyder nemlig godt op i vejret. Faktisk er han 1 meter og 96 centimeter høj. Det er noget mere end Sommer, som kun er 1,83 cm høj.

Bremen-keeperen holdt i sidste sæson buret rent 10 gange i 38 Bundesligakampe, og med sine 26 år er han stadig på et stadie i karrieren, hvor han kan forbedre sig meget.

De to målmænd ville hver især være en solid forstærkning for Liverpool, men det er ikke utænkeligt, at Klopp køber begge, og skiller sig af med Mignolet og Karius.

LÆS OGSÅ: Medie: Her er afløseren for Dele Alli