En stor transfer er under opsejling. Det kan i sidste ende sætte gang i en større transferkabale klubberne og spillerne imellem. Cristiano Ronaldo er tæt på Juventus, og det åbner op for Liverpool til at nappe en ny stjerne.

Af Anders Lang Jensen

 

Argentinske Paulo Dybala er nemlig kommet på transferspekulationerne, eftersom portugisiske Cristiano Ronaldo ser ud til at lave et stort sommerskifte til Juventus. Den nuværende offensivstjerne i Torino-klubben Paulo Dybala er derfor blevet tvivlsom.

Skal den argentinske stjerne fortsætte hos Juventus, når Ronaldo ankommer eller er der i stedet ikke plads på italienernes mandskab.

En argentinsk Twitter-konto er blevet bombarderet med beskeder fra ivrige Liverpool-fans efter at have berettet, at Liverpool angiveligt skulle være beredte på at byde €90 millioner for Paulo Dybala.

(Photo: Getty Images)

Erstatning for Coutinho

Futbol Mercado, som Twitter-kontoen hedder, har 400.000 følgere og skriver udelukkende om transferrygter. Kilderne er dog ikke officielle så troværdigheden må man have med i baghovedet. Et så stort medie er dog stadig interessant når en Liverpool-nyhed som denne kommer ud.

Det hører dog med til historien, at italienske Tuttosport også spekulerer i, at Ronaldos mulige skifte til Juventus kan betyde, at den italienske storklub måske er mere tilbøjelige til at ville sælge Paulo Dybala. Og muligvis til Liverpool.

Alt tyder i hvert fald på, at Jürgen Klopp og Liverpool leder efter en erstatning for Philippe Coutinho, der forlod Anfield til fordel for Barcelona og Camp Nou i januar.

Nabil Fekir lignede længe erstatningen for brasilianeren, men Paulo Dybala spiller også nogenlunde samme position for Juventus, som Coutinho gjorde for Liverpool. Dybala ville måske endda være en bedre spiller og en klar forstærkning til Liverpool-mandskabet.