Ryan Giggs har været nævnt i mange klubber som ny manager rundt omkring. Bl.a. et attraktivt skifte til Swansea var tæt på, men den walisiske klub gik i sidste ende udenom United-legenden. Nu kan et muligt skifte igen komme på tale for Giggs. Det skriver Daily Mail.

Af Anders Lang Jensen

ZAGREB, CROATIA - OCTOBER 21: Ryan Giggs looks on during the UEFA Champions League Trophy Tour - by UniCredit press conference at UniCredit Head Quoters on October 21, 2016 in Zagreb, Croatia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Det er klubben, der er beliggende i London MK Dons, som skulle have følehornene ude efter Ryan Giggs i jagten på nyt blod til trænerposten.

Dons skal finde en afløser til Karl Robinson, som klubben overvejer at fyre. Direktøren i klubben mener, at de skal finde nye metoder i jagten på bedre resultater, og det skal man gøre ved at ansætte en ny og ung manager. Der passer Giggs glimrende ind på denne beskrivelse.

Giggs skal afprøve sig selv som manager efter assistentrollen under van Gaal i United. Der virker MK Dons som et glimrende step i jagten på måske et job i United som manager.