Ifølge et engelsk medie er Manchester United tæt på, at sikre sig endnu en signing. Independent forventer at Manchester United får sikret sig Inter-stjernen Ivan Perisic, i løbet af den næste uges tid.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Manchester United har vist stor interesse i Inter Milan-stjernen Ivan Perisic, i en lang periode. Det engelske medie The Independent skriver nu at Manchester United får sikret sig Perisic, i løbet af næste uge.

(Photo: Getty Images)

Den 28-årige kroatiske winger, har været meget solid for Serie A-storklubben igennem hele sæsonen. Perisic har siden skiftet fra Wolfsburg spillet 79 kampe for Inter Milan, og det er samtidig blevet til 20 mål.

Det engelske medie skriver at Manchester United har hævet pengesummen de byder på Ivan Perisic, og derfor forventes det at det slutter ud i en handel. Mediet mener at United vil byde omkring 370.000.000 kroner til 420.000.000.000 kroner.

Sikre Manchester United sig endnu en signing?

Independent understreger samtidig, at det bud skulle ligge inde for den sum, som den italienske klub kræver for den 28-årige kroat.

Ivan Perisic startede sin senior-karriere ud hos den franske klub Sochaux, og derefter tog han til Club Brügge. Derefter blev kroaten solgt til Borussia Dortmund, hvor Perisic var i to sæsoner. Derefter gik turen til Wolfsburg, og senest Inter Milan.

Læs også: Lukaku til Utd: Her er de dyreste belgiere i historien