Manchester City har vist, at de er i stand til at forsvare det engelske mesterskab. For nylig vandt klubben med hele 6-0 mod rivalerne fra Chelsea.

AF: EMIL PLOVGAARD

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Der er dog altid plads til forbedring. Det ved de også godt i Manchester City. Derfor er en række topspillere fortsat kædet sammen med et skifte til Etihad Stadium.

Og der er især ét navn, som er optrådt meget på Manchester Citys rygtebørs på det seneste. Det forlyder nemlig, at en nuværende Manchester City-spilelr vil have klubben til at hente Isco denne sommer.

David Silva vil efter sigende have Pep Guardiola til at købe Isco fra Real Madrid. Han er nemlig overbevist om, at den nuværende Real-spiller passer perfekt ind i Guardiolas spillestil.

LÆS OGSÅ: MONSTER-BYTTEHANDEL: Salah skal til Juventus

Det er den spanske avis, Don Balon, der skriver, at David Silva, som har tilbragt en del tid med Isco på det spanske landshold, mener, at han kan tilføre noget til den offensive midtbane. Han er således overbevist om, at Isco nok skal få succes på Etihad Stadium.

Mediet skriver endvidere, at Manchester City vil forberede et bud på 75 millioner euro (560 millioner kroner) for Isco denne sommer. Det er måske ikke nok for at få ham væk fra Santiago Bernabeu, afslutter den spanske avis.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus, Ajax og FC København jagter 21-årig angriber

FOX Sports i Asien har givet sin vurdering på, om et skifte er sandsynligt. De mener, at der er 40 procents chance for, at et skifte vil ske denne sommer.

Mediet skriver således på sin hjemmeside: ”Silva er ikke forkert på den, når han mener, at Isco kunne være et godt match med Manchester City. Real Madrid vil dog holde på ham med næb og klør, og det tvinger den engelske klub til at byde et kæmpebeløb.

LÆS OGSÅ: KÆMPE HANDEL PÅ VEJ: FC Barcelona og Real Madrid slås om den samme spiller