Manchester United- og Liverpool-emnet, Matthijs de Ligt, har angiveligt valgt at skifte til Juventus fra Ajax denne sommer.

Matthijs de Ligt

GUIMARAES, PORTUGAL – JUNE 06: Matthijs de Ligt of Netherlands controls the ball during the UEFA Nations League Semi-Final match between the Netherlands and England at Estadio D. Afonso Henriques on June 6, 2019 in Guimaraes, Portugal. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Den hollandske landsholdsspiller er et af de største talenter i europæisk fodbold lige nu.
De Ligt har været kædet sammen med en lang række af topklubber, heriblandt de to førnævnte Premier League-klubber, FC Barcelona, Paris Saint-Germain og Juventus.

Men ifølge det hollandske medie, De Telegraaf, så har Serie A-giganterne fastslået, at de forventer, at Matthijs de Ligt skifter til deres klub denne sommer.

Det var ellers forventet, at FC Barcelona var i førerposition til at hente De Ligt, men det skifte blev ødelagt på grund af spillerens agent, Mino Raiola, der forlangte en høj sum, som catalanerne ikke var villige til at betale.

Mediet skriver endvidere, at Juventus skriver med ham for de kommende fem år. Hvis det er tilfældet, kan De Ligt se frem til at tjene mellem 15 og 20 millioner euro hver sæson.

Dermed skal Liverpool og Manchester United ud og finde andre transferemner.

Liverpool har efter sigende ikke haft den store interesse i De Ligt. United derimod skal fokusere på andre spillere nu. Det rygtes, at både Harry Maguire fra Leicester og Issa Diop fra West Ham er på deres radar.

LÆS OGSÅ: Tottenham og Real Madrid i byttehandel – se handlen her