Der spreder sig en frygt i det norditalienske i øjeblikket. I hvert fald hos fans af AC Milan. Rygterne bliver flere, og de floreres i mere kraftig forstand, end førhen.

MILAN, ITALY – JANUARY 17: Gianluigi Donnarumma of AC Milan looks on during the Serie A match between AC Milan and ACF Fiorentina at Stadio Giuseppe Meazza on January 17, 2016 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Rygterne om, at hjertebarnet, Gianluigi Donnarumma, snart er fortid i klubben. Angiveligt på grund af flere skænderier mellem den unge målmand og den italienske klubs bestyrelse.

På grund af dette er der forståeligt nok en frygt for, at Donnarumma meget vel snart er fortid på San Siro. Dét på trods af, at den unge italiener tidligere på sommeren valgte at forlænge sin kontrakt med en af Italiens største klubber.

LÆS OGSÅ: Den bedste spiller fra Premier League i FIFA 18 – så vild er han

Det italienske medie, RAI Sport, beretter, at italienerne frygter at miste ham. Derfor har de været i kontakt med den legendariske målmand, Pepe Reina.

LÆS OGSÅ: Bendtner ikke tilfreds: Jeg skal score flere mål

Pepe Reina er i øjeblikket i gang med sit sidste år af sin nuværende kontrakt med Napoli, og de fleste kender ham vel nok fra sin tid hos Liverpool, hvor han var fast mand i mange sæsoner.

LÆS OGSÅ: De Boer fyret efter fire kampe – han er den første manager i Premier League til at gøre dette