Engelsk medie finder noget i Manchester Uniteds trup, som de ikke mener er solid nok. Det er kant-positionen, som ifølge mediet bør forstærkes.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har fået en fantastisk start på Premier League, og det tyder på at José Mourinho har handlet godt ind. Manchester United er på nuværende tidspunkt på førstepladsen af Premier League.

(Photo: Getty Images)

Manchester United har formået at vinde deres tre første Premier League-kampe. Manchester United har en målscorer på 10:0. Premier League-storklubben har tydeligvis været solidt spillende nede i defensiven.

Squawka skriver nu at der dog er et problem i Manchester Uniteds nuværende opstilling. Det er problemerne på kanten. Mourinho kan godt lide at bruge Anthony Martial på venstrekanten, og så Juan Mata på højre.

Det er dog ikke helt optimalt ifølge mediet, da Juan Mata egentlig ikke er kantspiller. Der er dog en spiller i klubben, som kunne udfylde pladsen frem for Juan Mata, og det er Henrikh Mkhitaryan.

Squawka mener dog samtidig at kant-udvalget hos Premier League-storklubben er ret så tyndt. Der er en spiller som befinder sig i Serie A, som kan forstærke Manchester Uniteds udvalg på kanten.

Kan Genoa-spilleren blive solid i Premier League?

Det er den 26-årige serbiske kantspiller Darko Lazovic, som til dagligt optræder for den italienske klub Genoa. Den serbiske kantspiller har været velspillende, og han har produceret mange chancer for Genoa.

Det formentlig derfor at serberen nu sættes i forbindelse, med et skifte til Premier League-storklubben Manchester United.

Læs også: Fenerbahce-forsvarsspiller rygtes mod Premier League