Den brasilianske Fenerbahce-midtstopper Josef de Souza rygtes væk fra den tyrkiske klub. Der er stor interesse i brasilianeren, fra Premier League-klubben West Bromwich.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige brasilianske midterforsvar Josef de Souza som til dagligt optræder for Fenerbahce, rygtes nu væk fra den tyrkiske storklub. Der er ifølge det tyrkiske medie CNN Turk stor interesse i de Souza fra Premier League.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Premier League-klubben som jagter den brasilianske midterforsvar, er West Bromwich. West Bromwich har vist interesse i Tottenham-spilleren Kevin Wimmer, det tyder dog ikke på at Wimmer vil til West Bromwich.

Det hele forekommer på grund af at West Bromwich-midtstopperen Jonny Evans rygtes meget væk fra klubben. Den 29-årige midtstopper har meget erfaring fra europæisk topfodbold, efter flere sæsoner hos Manchester United.

Evans nåede omkring 100 kampe for Premier League-storklubben, og det spiller formentlig også ind. Fenerbahce-stopperen har ikke den samme erfaring, men han kan ifølge det tyrkiske medie blive en solid erstatning.

Skifter Fenerbahce-spilleren til Premier League?

West Bromwich har ifølge CNN Turk tidligere budt omkring 80.000.000 kroner, på den brasilianske midterforsvar. Det meldes at Fenerbahce skulle være klar til at sælge, de kræver bare flere penge.

Den tyrkiske storklub kræver ifølge mediet omkring 105.000.000 kroner, for den 28-årige brasilianske midterforsvar Josef de Souza.

Læs også: Juventus nærmer sig ny signing