The Sun fortæller at José Mourinho måske vil smide et bud, hos Antonio Conte. Der er tale om en Chelsea-spiller, som ikke har spillet en eneste kamp efter at Conte har taget over på Stamford Bridge.

Af Lasse D. Drescher

Flere medier sætter José Mourinho og Manchester United i forbindelse, med en række spillere. Det forventes af mange, at José Mourinho endnu engang går ud og handler ind, således at Manchester United kan nå at forblive i toppen af Premier League-tabellen.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Mourinho har haft lidt problemer på midtbanen, hvor det tyder på at han ikke helt ved, hvor Paul Pogba egentlig skal placeres, og hvem hans makker skal være. Det engelske medie The Sun mener nu at Mourinho forsøger at hente Chelsea-spilleren John Obi Mikel, til Old Trafford.

John Obi Mikel fik meget spilletid hos José Mourinho, og han er bare en solid defensiv midt. Han laver meget sjældent mål, og han tilspiller sig sjældent opmærksomhed. Det kan jo også være en god ting, at han bare er tilstede, og er vigtig når der er brug for ham.

Antonio Conte bruger slet ikke Obi Mikel, så hvis Mikel vil på banen igen, kunne et skifte til Mourinhos klub være en mulighed, hvis altså buddet kommer fra José Mourinho.

Læs også: Liverpool-fan: Vi skal ikke være bange for Koeman, vi skal nok knuse ham og Everton