José Mourinho vil ifølge Don Balon, forsøge og hente en af Barcelonas større stjerner til Premier League, og mere præcist Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-træneren José Mourinho, vil ifølge det spanske medie Don Balon, forsøge at hente en af FC Barcelonas nøglespillere til Manchester United.

Der er tale om Barcelona-spilleren Ivan Rakitic. Den 28-årige midtbanespiller ser Mourinho ifølge Don Balon, som en god makker til Paul Pogba på Manchester United-midtbanen. Pogba har endnu ikke levet op til de høje forventninger. Pogba har et prisskilt af den anden verden, at leve op til.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Mourinho tror at Rakitic kan sætte gang i Pogbas spil, specielt fordi kroaten er så rolig og spilstyrende på midtbanen. Mourinho har brugt Michael Carrick lidt, da han også er sikker på bolden, men Carrick er ved at være oppe i årene, og derfor skal Mourinho have fat i en yngrer spiller.

Rakitic er dog ikke førstevalg på hos Luis Enrique, og det mener Don Balon godt kan lokke ham væk, hvis altså han kan blive fast mand, og få fuld spilletid hos De Røde Djævle.

Læs også: Medie: Disse tre stjernespillere forsøger Guardiola at hente til Manchester